doe de toekan

Vandaag een toekan printed bloesje en eronder een satijnen oranje rok van Smaak en van Harper. Het bloesje is weer van Sugarhill en leuk ook door de vrouwelijke v-hals. Ik draag er een witte brede ceintuur op, uit mijn privé collectie, om het geheel wat te breken. Het stoere jasje in rose met studs komt ook van Smaak. Draag er laarzen onder voor de meer westernachtige styling. Oranje met rose is gedurfd maar mega mooi. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s