jump around

Dat jumpsuits nog wel even in de mode blijven dat is duidelijk. Geïnspireerd op De populaire netfix serie La Casa de Papel gaan we vandaag voor de zandkleurige variant, in een ietwat stretch katoen van het Nederlandse merk Yaya en te koop bij Castelijn in Beek. Ga voor een extra sexy styling met heels en opgeleukt met een knalgele top eronder. De jumpsuit kan ook sportief gestyled worden met sneakers en dicht gedragen. Top dag girls!!🌻🌻🌻

Castelijn Fashion&Denim Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s