fetish denim girl

Vandaag voor Smaak weer een Fetish blue jeans…that makes you talk! Deze denim is higher waisted en heeft dus een optimale fitting. Erop combineer ik een tropisch kort blousje, met vrolijke print en bombastische mouwen. De mouwen worden steeds groter, dat is de trend. Het blousje is lekker kort en matcht dan ook perfect op de hoger vallende jeans. Maak van je denim outfit een echt feestje zou ik zeggen. De hoge sandalen met neon effecten zijn van Replay en een beetje vintage. Neon effecten toevoegen in je outfit is helemaal hot op dit moment. Have a sunny day girls!!👖🩱👠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s