bloemlezing

Dat lange jurken nog even hot blijven, dat is nu wel duidelijk. We gaan nog even maximaal, qua lengte en prints. Ook bloemenprints blijven we zien en gelukkig is dit voorjaar veel kleur en zijn er mega veel vrolijke printjes te zien, waardoor we vrolijk worden in dit aparte voorjaar. Al kunnen we even niet gaan uiteten of terrassen, blijf van jullie zelf een feestje maken dames… en support your locals. Het zonnetje gaat weer schijnen dus deze dress van Ato Berlin en te koop bij Seven Moons in Geleen is de een echte aanrader.

Draag er vlotte sneakers onder en een overdwars gedragen heuptasje, voor de sportievere styling. Top dag girls!!😇😇😇

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s