ownstyler

Vandaag een zonnig setje uit mijn eigen kast en speciaal voor jullie samengesteld, ter inspiratie voor dit mooie weer. Wijde lange rokken zijn erg vrouwelijk en deze panterversie van Fabienne Chapot is hier een mooi voorbeeld van. Draag dit item bij voorkeur met een top die je in de rok steekt of een kort gestrikt bloesje of shirt. De zoete top is van Ydence en van vorig jaar. Door de elastische ultra lange ceintuur van Pinnedbyk toetevoegen en de knalgroene stappers van Chapot ,ontstaat er een stoerder geheel. De ceintuurs zijn van deze collectie en te koop bij Smaak in Geleen in diverse designs. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s