soft yellow

Vandaag een klasse jurkje in zachte kleuren van Yaya en van Castelijn uit Beek. Mooie aardse kleuren en een beetje een Japans bloemen printje. De vormgeving is lekker vlot met een gebonden ceintuurtje. Ik stijl deze jurk stoer met korte westernlaarzen en een rotan tasje. Door het tasje schuin te dragen geven we aan deze outfit een stoerder tintje. Laat de laarzen en de accesoires matchen qua kleur en kies hier bij voorkeur dan voor aardse tinten. Cognackleurig schoeisel is altijd een goed idee. Deze geweldige jurk is trouwens ook nog verkrijgbaar in een andere kleurencombinatie, met een grijze basis en gele bloemen als ik me niet vergis. Top dag girls!!🤩🤩🤩

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s