fetish fun

Vandaag weer een aparte mix met de denim culottes van Smaak. Nu draag ik er een nieuwe top van Fetish op met kinky details. Één blote schouder met bretel en een ietwat asymmetrische snit …. typisch Fetish! De luchtige katoenen top kan eroverheen gedragen worden, maar ook opgekort, door er een knoop in te leggen. Dat was mijn stijlkeuze voor vandaag. Verder kies ik voor rode hakken van Hispanitas uit mijn privé collectie, zodat het rood uit de outfit zich herhaalt. Hakken onder een culottes vind ik persoonlijk het aller mooiste. Top dag girls!!❤️🌹👠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s