fruitig bombertje

Deze bomber van Mademoiselleyeye blijft een echte eyecatcher en een musthave voor echte fashionista’s! Leuk te dragen over deze orange jumpsuit van hetzelfde merk. Dit label staat bekend om zijn geweldige pasvorm en gedurfde ontwerpen, die een beetje Sixtys gerelateerd zijn. Met het oog op een bijzondere Koningsdag gaan we knallen in deze outfit en Smaak is dan van 12 tot 17.00 uur geopend!Sunny day girls!

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s