bloemenpracht

Vandaag gaan we weer voor bloemen en ook weer voor de maxidress. Zelfs onze koningin ging gisteren voor maximale bloemen, maar dan in de vorm van een lange jumpsuit, dacht ik gezien te hebben. Deze dress is weer van Castelijn uit Beek en van het merk Est’seven. Hun stoffen zijn fantasierijk en deze print geeft mij een beetje een tropisch gevoel. Draag witte sneakers eronder of plattere sandalen. Het ceintuurtje in de taille geeft optisch nog meer lengte en accentueert natuurlijk mooi de taille. Leuk met een kort wit denim jasje eroverheen tijdens koudere dagen. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn, Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s