kleur je dag

Vandaag een top setje, speciaal voor jullie geselecteerd weer. Ik draag een wijde violet broek van Castelijn. Daarop een jasje van Yaya in een mooie gele zandkleur. De stof is denim en dit jasje is ook prima als buitenjasje nu te dragen. De wijde broeken blijven nog even en persoonlijk vind ik die erg mooi en vrouwelijk. Leuk met sneakers of een western laarsje eronder. Draag altijd korte en strakker vallende items op wijde broeken, zodat de taille goed zichtbaar blijft. Zo lijk je smaller en creëer je optisch meer lengte. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s