groen blaadje

Op zondag weer een ultra vrouwelijk jurkje van Sugarhill en van Smaak uit Geleen. Vrouwelijke jurken zijn erg hot, maar moeten wat mij betreft wel een ondeugend tintje hebben. Dit rug decolleté is de bom en zit als gegoten. Ga wel naar een goede lingerie zaak voor deskundig advies. Ondergoed is mega belangrijk voor je outfit, en maken of breken je figuur! Ik draag graag stoere schoenen onder een lief jurkje, voor het contrast. De witte ceintuur kan ook leuk erop gedragen worden. Top dag girls!!🍏🍏🍏

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s