revolution

In het kader van het omdenken is deze dress ontworpen door Fetish. Fetish is het merk voor anders denkende vrouwen, met een daarbijbehorend eigenwijs tintje. De jurk is weer voorzien van leuke details, zoals de rode capuchon en de theatrale opdruk. Draag er pittige schoenen onder of stoer schoeisel, zoals een paar zwarte kistjes. Iedere week ontwerpt dit Bulgaarse merk nieuwe items die uitsluitend bij Smaak te verkrijgen zijn. Top dag fashionista’s!!👄👗✅

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s