flower power 2.0

Op deze vrije dag een peaceful pakje uit de Sixtys, dat is bezaaid met vintage bloemen. Het merk Mademoiselleyeye is hier een kei in en weet het Sixtys thema perfect te vertalen in deze tijd. Orange is een kleur waar velen moeite mee hebben. Waarschijnlijk omdat men het zelf associeert met Koningsdag. Oranje is echter hotter dan hot en staat veel vrouwen echt heel mooi. Dit merk is trouwens vegan proof en werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. Deze set voelt heerlijk aan en je maakt er natuurlijk ook nog een echte fashion statement mee. Smaak is vandaag gewoon geopend overigens dus… feel free to shop. Happy day fashion lovers!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s