polka day

Polkadots blijven altijd en ik ben daar erg blij mee! Dots maken vrolijk en ze zijn er in vele kleuren varianten. Deze blauw met witte is een klassieker en het Nederlandse merk Studio Anneloes maakt er een feestje van. Buiten broeken en jasjes in de travel collectie zijn er nu ook jurken en tops in kekke prints. Niet alleen fashionable maar ook nog comfy …dus ook ideaal voor de thuiswerkers. Ik stijl deze dress met witte sneakers en een kek heuptasje, maar dan wel in Ellen’s Style, dus overdwars gedragen. Top dag girls!!🧘🧘🧘

Castelijjn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s