suncatcher

Deze foto is het bewijs van een nieuwe start en ik kreeg hem vanmorgen van mijn gelukkige kapper, die gehoord heeft dat hij volgende week weer aan de slag mag. Deze foto is ook door Renaldo van Amatooart gemaakt. Ik draag er een vooruitstrevende jumpsuit in zandkleur van Fetish en eronder een shirt in knalgeel van Alixthelabel en eronder geel met beige schoenen met heels. Het kleine witte, overdwars gedragen heuptasje, maakt de outfit compleet. Jumpsuits blijven altijd en zijn dit seizoen ook weer volop te koop. Leuk in de mix met een accentkleur en geel met beige is altijd en top idee. Sunny day girls!!😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s