lange dotten op de pof

Vandaag een voor jullie samengestelde set van Castelijn. Ik draag een maxirok met dotjes en daarop een oranje truitje met theatrale poffende mouwen. De pofmouw is al enige tijd terug in het modebeeld en de brede schoudervullingen zullen volgen. Dit item staat alleen leuk als je niet al te breed van boven bent en is dus geen boezemvriend. De lange rok kan ook leuk gemixt worden met een kek, kort denimjasje en sneakers. De heuptas is bijzonder en komt ook van Castelijn. Met dit soort tasjes kun je ook mooi een klein buikje camoufleren. Top dag girls!!🌼🌼🌼

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s