old kitchen

Goede moederdag zondag zou ik zeggen voor alle mama’s! Deze dress van Smaak heeft een wel heel bijzondere print en ik word er instant vrolijk van. Compania Fantastica is een Spaans merk dat onderscheidend is, voor en top prijsje. Deze print laat me een beetje denken aan een schort dat mijn oma had…zooo cool! Een ode aan alle fashion mama’s vandaag die durven zou ik zeggen! Prada gebruikt ook vaker van dit soort vintage prints en de lengte is ook helemaal van nu. Ik draag er kinky shoes onder, met een neon accentje en rieten heels van Replay. Top dag fashion mama’s!!😇😇😇

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s