golden girl

Vandaag het gouden pak, een women’s suit met een gouden randje wat mij betreft. Het pak is voorzien van een subtiel goud met groen blokje en ultra sexy! Ik draag er een korte top op, met pofmouwen en een kek printje. De broek heeft een sublieme snit en de blazer is oversized. Draag er heels onder en je voelt je instant een powervrouw. Pakken voor vrouwen blijven een hit en dit top pak komt weer van Smaak. De aparte strikceintuur is ook van Smaak en van Pinnedby. Fijne avond girls!!👄👄👄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s