op je strepen staan

Vandaag een sportieve dress in een Bretonse streep, van Castelijn en van hun nieuwe merk Opus. Deze collectie is mooi in alle eenvoud. Toch zijn er ook zeker opvallende items zoals deze dress. Ik draag hem graag een beetje oversized met sneakers lekker sportief en ietwat gekleder met een kekke hak. Geel staat er leuk bij en het beige belttasje is ook van Castelijn en zo stylen we de outfit lekker stoer. Het is weer jurkjes weer ladys, dus laat je gaan. Top dag allemaal!!🐓🐓🐓

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s