wrap me up

Vandaag weer een klassieker namelijk de wrapdress. Dit is wel een exemplaar nieuwe stijl door de twee verschillende stoffen aan weerszijden. Compania Fantastica weet ook van een simpel jurkje weer een absoluut feestje te maken zoals jullie kunnen zien. Stijl de wrapdress met sneakers voor de sportievere styling of met een sandaal voor de meer vrouwelijkere versie. Voor wrapdressen is een vrouwelijk figuur met vormen het allermooiste. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s