studio anneloes girl

Vandaag weer een enkellange dress en wel van het Nederlandse merk Sudio Anneloes en van Castelijn. Ik draag een dierlijk leuke print en het gestreepte ceintuurtje maakt het geheel compleet. Leuk met witte sneakers eronder, zoals jullie kunnen zien. De dress is weer gemaakt van de welbekende travel quality, een uiterst comfortabel stofje waar dit merk bekend mee geworden is. Deze jurk staat ook leuk bij vrouwen mee iets meer vrouwelijke vormen. Top dag ladys!!🎈🎈🎈

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s