koi girl

Deze outfit is mij op het lijf geschreven. Ik draag een fantasie top van Pepaloves, met heuse sierkarpers in blauw met wit. Hij is pittig kort en lekker strak te strikken, met de houten gesp aan de zijkant. Eronder draag ik een hoge waist denim in lichtblauw van Fetish. Kekke witte heels uit mijn privé collectie en een wit ceintuurtje erbij en ik ben splash free. De hele outfit is te koop bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!👯‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s