high in the sky

Highwaisted items zijn super vrouwelijk and I love it! Deze witte denim rok van Smaak is hier een mooi voorbeeld van en een topper wat mij betreft. Ik draag er een kleurrijke top op van Compania in fuhsia en rood. Draag bij voorkeur korte en ietwat strakkere items op high waisted items, zodat de taille mooi zichtbaar blijft. Je moet natuurlijk wel zelf ook taille hebben om deze rok te kunnen dragen. De styling met het schuingedragen omhangtasje vind ik persoonlijk wel erg geslaagd. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s