hartendiefje

Hartjes kunnen we in deze tijd wel gebruiken en deze smaakvolle jurk is hier een mooi voorbeeld van. De dress is vrolijk rood en bezaaid met felrose en witte hartjes en heeft bovendien een perfecte fitting. Heerlijk luchtig dat katoen en helemaal top met een rood schoentje eronder. Het merk Sugarhill is te koop bij Smaak en de vrolijke printjes vliegen ons om de oren dit voorjaar. Rood stemt vrolijk en staat bijna iedereen.. durf dus eens kleur te bekennen girls! Top dag!!😘😘😘

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s