orange baby

Dat oranje een vaak ondergewaardeerde kleur is, heb ik al eerder gezegd. Evenals rood en geel zouden veel vrouwen stralen in deze geweldig mooie kleur. De dress die ik hier laat zien, is in een mooi koraal oranje tint en heeft bovendien een perfecte lengde voor iets oudere meisjes. Pittig met die splitten aan de zijkanten en gemaakt uit een heerlijk zittend travel stofje. Het merk is Expresso en het verkoopadres is Castelijn uit Beek. De Coole handgemaakte omhangtas is ook van Castelijn en van Yayathebrand. Tassen uit natuurlijke materialen zijn ook weer een nieuwe trend voor deze zomer en we gaan die echt niet uitsluitend combineren met de ibiza stijl. Om verschillende stijlen met elkaar te mixen, vind ik bovendien altijd veel spannender. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s