vive la provence

Op deze zonnige tweede pinksterdag gaan we naar de Provence. Deze outfit die ik met Gaby ingekocht heb, laat me denken aan deze streek. De citroen print is mega zonnig en geel is mijn kleur. De outfit bestaat uit een wijdvallend rokje en een korte top met pofmouwen en een gesmokte tailleband. De touwen omhangtas is van Yaya en van Castelijn. Uiteraard kunnen top en rok ook leuk los gecombineerd worden. Zonnige dag bonjour!!💛💛💛

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s