soul sister soul

De jumpsuits vieren hoogtij en deze zwart/witte versie van Castelijn uit Beek is een topper! De pasvorm is uitmuntend en de wijde pijpen zijn hot. Draag er hakken onder om nog meer beenlengte te creëren, als je dat wilt. Een stoere sneaker kan natuurlijk ook, voor een sportievere styling. Kies dan eens voor een gekleurde sneaker en niet voor veilig wit of zwart. Het schuine omhangtasje komt trouwens van Smaak. Top dag soulsisters!!😜😜😜

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s