a fish called wanda

Printjes zijn hot en deze fish print is een van mijn favorieten. Sierkarpers op je jurk hoe leuk is dat? Pepaloves is het merk en te koop bij Smaak in Geleen. Mooi die blauw met witte kleurstelling en de blauwe schoenen van Gosh staan er top onder. Het suéde omhangtasje is van Gelaen31 en in dezelfde kleur. Leuk om je tas en schoenen in eenzelfde tint te kiezen, want dat brengt evenwicht in je outfit. Van deze print is er ook nog een striktop zoals jullie zien… lets go fishing girls!!🐟🐟🐟

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s