white denim

Deze witte denim rok met verhoogde taille en grove strik ceintuur is de bom en van Smaak. Ik draag hem bewust een maatje groter, voor een stoerder effect. Erop draag ik een strakke en korte top met gele hartjes van Mademoiselleyeye. Draag op een hoge taille rok bij voorkeur korte items of items erin, zo blijft de taille goed zichtbaar en het verlengt je optisch. De stoere hakschoenen en de touwen tas maken deze outfit compleet. Zelf draag ik graag grote zonnebrillen en mijn korte haar met lange voorkant is mijn handelsmerk en wordt gestyled door de boys van Nusaniwecoiffures in Geleen. Top dag girls!!😜😜😜

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s