bohemian broderie

Broderie en boho is en blijft hot en deze dress van Smaak dus ook! De zandkleur en de geraffineerde belijning maakt hem tot een pronkstuk. lekker luchtig en mega vrouwelijk en in plaats van slippers maak ik deze outfit speciaal door er schoenen van Italiaanse makelij onder te dragen, die ik zelf kocht bij Beurskens in Beek. De brede suéde strikceintuur in cognac kleur is altijd een goed idee, om je outfit af te maken. Zo word je taille bovendien mooi geaccentueerd.Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s