new batik on the block

Leuk dat trends zich herhalen en deze top droeg ik al op de kleuterschool. Gaaf die batikprint en de schoudervullingen komen ook terug! We worden weer breder dames, in de goede zin van het woord. De rode broek van Compania is highwaisted en heeft met haar soulpijpen aan de onderkant een sublieme fitting. Draag altijd korte items, of stijl de top erin bij dit soort broeken. Dat is mijn advies. Zo komt het accent mooi op de taille te liggen. Dit soort broeken staan mooi met zowel sneakers als een hak. Mijn voorkeur gaat uit naar blokhakken om extra beenlengte te suggereren. Dit gave setje is overigens te koop bij Smaak in Geleen, voor een zacht prijsje. Top dag girls, ik ga Limburg weer onveilig maken vandaag en genieten van mijn vakantie.😜😜😜

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s