bloemenmeisje

Vandaag weer bloemen, want die print blijft hot. Deze stoere bloemen jurk komt van Market Eight uit Beek en is van Alix. Van voren is de lengte korter en aan de achterkant langer. Dit soort modelletjes zien we nu veel en ze staan extra vrouwelijk met een hak eronder. Het is een wrapdress en heeft een mooi decolleté. Als je hem een beetje te veel open vindt vallen aan de voorkant, kun je er ook een wit topje onder dragen. Top dag girls!!👠👠👠

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s