met passie

Ik geef toe dat deze dress niet voor iedereen is weggelegd, maar alleen voor echte fashionista’s! Het merk is Minueto en de zaak is Smaak. Mooi deze maxidress met een sublieme fitting. Prachtige en uitbundige kleuren ook en leuk ook om mee te knallen op een romantische date. Toch zou je deze jurk ook meer casual kunnen dragen met sneakers eronder en een kort denim jasje eroverheen, op frissere dagen. Ik ben absoluut fan. Wie durft er?Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s