hoge hakken echte liefde

Vandaag een vrolijke set van Smaak. Deze heb ik weer persoonlijk voor jullie samengesteld. De kleuren zijn warm en de prints speels. De rok in geel tinten met een touch of orange en de strikblouse in geel met witte hartjes. Dit is tevens weer een mooi voorbeeld van een geslaagde printmix. Blijf in hetzelfde kleurenpalet, dan loopt je weinig risico om iets fout te doen! De oranje heels zijn van Paul Greene en van Beurskens. De tas is een golden oldie out mijn privé collectie. Durf eens orange en geel te mixen, evenals geel met rose! Top dag girls!!🌝🌝🌝

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s