parka clockwork orange

De groene parka blijft hot en deze van Nümph is top. Eronder draag ik voor het contrast nu eens geen broek, maar een orange satijnen rok van Harper&Yve. De omhangtas is van Fetish en ook erg apart met dat funfur en de stippen. De plateau schoenen zijn van Roberto D’Angelo en typisch Italiaans. Deze mix aan stijlen heb ik speciaal voor jullie samengesteld uit winkels uit Geleen en Beek. Top dag girls!!😍😍😍

Sevenmoons en Smaakvoorvrouwen Geleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s