kimono fun

De kimono is een nieuwe modetrend en bij Smaak is die ook al vroeg gespot. Deze jas is niet van Smaak maar van het merk Sisseledelbo, en gemaakt van oude vintage zijden sarongs uit Indië. Een item met een verhaal dus en de moeite om te vermelden op mijn blog. Iedere kimono is anders en er wordt er maar één van ieder exemplaar gemaakt. Omdat de stoffen al ooit gedragen zijn zitten er soms kleine oneffenheden in, maar dat is de charme van deze jassen. Draag er een denim onder en een top en hebt de nieuwe look te pakken. Deze coole jeans is trouwens wel van Smaak en van Fetish. Ook leuk met een korte short eronder en sneakers of hakken. Sunny day girls!!🌞🌞🌞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s