ruitenvrouw

Ruiten is ook één van mijn passies en deze rok is echt wel Ellen proof! Hij is bijzonder door de vichy ruit maar ook door de flamboyante snit in flamengo stijl. Voor kort en achter lang. De brede bindceintuur is ook top en deze rok zwiert je de dag door! Leuk met dat gele shirt van Pinned en pittig afgestyld met plateau schoenen uit mijn privé collectie van Roberto D’angelo. De outfit is te koop bij Smaak en de rok is er overigens ook in een streep print. Top dag fashionista’s en fashion vrindjes!!👄👄👄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s