duo likker

Wrapdressen blijven altijd hot en ik vind ze geweldig voor alle leeftijden. Sportief met een sneaker of booty en ultra vrouwelijk met een hak eronder. Omdat ik pijn aan mijn voeten had draag ik er nu even een casual gouden slipper onder. Deze dress van Smaak heeft een grote uitstaling en een zacht prijsje. Leuk die twee verschillende stoffen tegen elkaar. Rode stippen en zwarte bloemen. Met de rode suède ceintuur in de pimp ik deze jurk nog eens extra en leg ik het accent nog meer op de taille. Draag een top onder de dress als je niet zo amused bent van diepere decolletés. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s