bloemlezing

Lange jurken zijn er volop en ik ben er persoonlijk een liefhebber van. Velen denken dat alleen langere vrouwen hiermee weg kunnen komen, maar daar ben ik het niet mee eens. Als de verhoudingen goed zijn en de bovenkant van de jurk iets strakker is, met een verhoogde taille dmv. een ceintuur, kan het ook voor minder grote vrouwen. Deze gebloemde topper komt van Castelijn uit Beek en met de gele instappers is het een echt plaatje. De omhangtas is van Ju’sto bags en komt uit Gekeen. Sunny day girls!!😜😜😜

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s