the blue lagoon

Dat blauw bijna iedereen staat is wel duidelijk! Voor iedereen is er wel een geschikte kleur blauw. Deze jurk van Castelijn en van Opus vind ik mooi in alle eenvoud. Leuk met dat strik detail aan de voorkant en de pasvorm is top. Ook ideaal voor vrouwen met hips en een smallere taille. De “verpleegsters slippers” nieuwe stijl zijn een nieuwe trend en komen uit mijn privé collectie. Top dag girls!!🌝🌝🌝

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s