uno de 50

Sieraden dragen bij aan een perfecte outfit en deze jewels van Gelean31 en van Uno de 50 zijn geweldig. Hoogwaardig van kwaliteit en top in design. Het Spaanse label werd eind jaren 9O opgericht door een groep kunstenaars en ze werken met zware zilver en echt leer. De juwelen zijn stoer en dus voor echte power vrouwen. De ring in goud met snake is een van mijn favorieten, maar ook de zilveren set met bijpassende ring met de witte steen. Gelaen31 heeft een uitgebreide collectie die uniek is in de regio. Top dag girls!!😍😍😍

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s