picasso proof

Deze printjurk van Studio Anneloes is te koop bij Castelijn in Beek en nieuw in de collectie. Dat dit label van Nederlandse bodem nu ook jurken in hun assortiment heeft is top. De broeken, jasjes en tops in de comfortabele travel stof kenden we natuurlijk allang. Printjes blijven nog even in het modebeeld en deze print vind ik art like. Draag hakken of een platte schoen of sneakers onder deze jurk en omdat het een merk van Nederlandse bodem is, mag je best heupen en billen hebben, want de pasvorm is hierop afgesteld. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s