blue curaçao

In deze outfit kun je met goed fatsoen het terras op! De broek en top in koningsblauw zijn van Studio Anneloes en te koop bij Castelijn uit Beek. De broek heeft weer een perfecte pasvorm en is evenals de top uit de travel collection. De broek kleedt enorm goed af door de verhoogde taille en omdat het een Hollands label is, mag je dus best heupen en billen hebben. Bij Castelijn krijgen ze iedere bijna wekelijks nieuwe items binnen van Anneloes en ze zijn allemaal ontzettend leuk. Top dag girls!!🦋🦋🦋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s