soft tones

Pastel is prachtig. Deze dipdye rok van Smaak is de bom en ik combineer hem vandaag met een stoer shirt met batik print en schouder vullingen. Net als bij printmixen is het goed als kleuren in je outfit herhalen. Zelf vind ik dit net wat spannender dan een top in een effen kleur. Deze rok staat ook erg leuk met sneakers eronder. De top heb ik optisch verkort, door er aan één kant een knoop in te leggen. Zo wordt de taille ook meer geaccentueerd. De hele outfit is nog te koop vandaag bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!🌝🌝🌝

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s