short story

Vandaag weer een short in legergroen en van Fetish. Leuk met een simpele top, maar ik koos hier voor een blouse met kekke print. De blouse komt ook van Smaak overigens. Met de hakken eronder krijgt de outfit meteen een upgrade. Shorts staan anders dan ultra korte rokjes, en zijn ook door iets oudere meisjes leuk te dragen. Kies dan wel niet voor een té kort en té strak exemplaar of neem gewoon een maatje groter. Bij Smaak zijn er nog veel verschillende soorten shorts te koop, dus hurry up girls! Het blijft nog even warm. Top dag ladys!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s