fairytales

Vandaag een weer voor jullie samengestelde set van Smaak in mooie zachte tinten. De maxi rok is prachtig door de aparte verschillende prints. Duidelijk Dokce&Gabbana geïnspireerd. Erop draag ik een blouse met ruches in een poedertint, die ik kort gestrikt heb. De gele slippers zijn van mezelf en staan er ook kleurrijk onder. Lange rokken blijven nog een tijdje actueel en ik hou er persoonlijk wel van. Ook leuk te dragen met een sportieve sneaker eronder. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s