girly panter

Vandaag een panter dress in een girly jasje! Deze jurk van Smaak uit de nieuwe najaarscollectie is anders, door de bijzondere panterprint in rood met wit en blauw en de vrouwelijke snit, met theatrale mouwen. De lengte is weer top en deze jurk staat ook weer erg leuk met zowel een blokhak als een laars, of sportieve sneaker. De ceintuuur die ik erop gestyled heb is van Elvy en ook van Smaak. Leuk met een kort jasje ook te mixen deze dress, wanneer het frisser wordt. Panterprints blijven we wederom zien dit najaar, in bijzondere kleuren varianten. Top dag girls!!🌺🌺🌺

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Een gedachte over “girly panter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s