betty blue

Blauw is ook een van mijn favoriete kleuren en iedereen staat wel met één bepaalde kleur blauw. Deze jurk komt weer van Smaak en ik heb hem afgestyled met een ceintuur in cognackleur van Elvy. Zo wordt de taille nog eens extra geaccentueerd. De stoere schoenen met blokhak zijn van Roberto D’Angelo en komen uit mijn eigen privé collectie. Sneakers kunnen ook leuk gedragen worden onder deze jurk, maar dan zou ik de ceintuur weglaten en de bijpassende stoffen ceintuur gebruiken.Top dag girls!!🌟🌟🌟

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s