blue meets orange

Opus is een vrij nieuw merk bij Castelijn in Beek. De collectie is mooi in eenvoud en de pasvorm van de items is top. Er is veel aandacht besteed aan de stoffen en het kleurenpalet is eenvoudig en mooi. Dit jurkje is gemaakt van pure katoen en voorzien van een subtiel wit streepje. Blauw staat bijna iedereen en de grote strik accentueerd mooi de taille. Ik mix deze dress met oraje heels en een tasje in dezelfde kleur, uit mijn privé collectie. Door een accentkleur zoals oranje toe te voegen krijgt de jurk een pittig tintje. Natuurlijk staat deze dress ook fantastisch met een simpele witte sneaker eronder. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s