september morn

Op deze zonnige september zondagmorgen een vrolijke set van Smaak uit Geleen! Smaak is vandaag trouwens geopend van 12 tot 5 ivm. de nazomermarkt en het begin van de outlet week. Ik draag een aquablauwe highwaisted rib broek en flower top, uit de nieuwe najaarscollectie. Leuk gecombineerd met hoge westernboots van Lola Cruz. Er komt ook nog een bijbehorende blazerjas binnen, maar deze set vind ik persoonlijk al top. De broek heeft een sublieme pasvorm zoals jullie zien. See you today fashion vriendinnetjes. Have a great day!!🥳🥳🥳

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s